Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران رحمانی هنرمند نقاش کشورمان که در برنامه «عصر جدید» با خلق تابلویی از لبخند سردار حاج قاسم سلیمانی، نمایشی جذاب از تکنیکی جدید در نقاشی هم ارائه کرد، درباره کارش به خبرنگار مهر گفت: کاری که در برنامه «عصر جدید» اجرا کردم، نقاشی سرعتی یا تک ضربه یا تک حرکتی نام دارد که با تکنیک‌های مختلفی سر صحنه اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوع نقاشی در کشور ما جدید محسوب می‌شود و من برای اجرا در این برنامه تلویزیونی از چسب استفاده کردم که پایان کار، نقطه طلایی آن باشد و به نوعی جذابیت بصری بیشتری ایجاد کند.

وی بیان کرد: با وجود اینکه این نوع خلق اثر نقاشی جدید است اما افرادی هستند که این کار را انجام می‌دهند که معمولاً آثارشان را در صفحات شخصی‌شان به نمایش می‌گذارند. من هم برخی از آثارم را در صفحه مجازی خودم به نمایش گذاشتم و با این کار توانستم شاگردانی را تربیت کنم.

رحمانی درباره اجرای سرصحنه نقاشی سرعتی اظهار کرد: هنرمندان معمولاً یک اثر نقاشی را در خلوت و بدون استرس خلق می‌کنند اما اگر این روند، سرصحنه، در ابعاد بزرگ و سرعتی باشد، اجرای سختی برای هنرمند خواهد بود و من این سختی را برای هدفم برگزیدم و هم از اجرای آن لذت می‌برم و هم دوست دارم این راه برای بقیه هموارتر باشد.

وی تاکید کرد: خیلی‌ها معتقدند مگر می‌شود نقاشی هدف باشد یا از طریق آن به اهداف مهم در زندگی رسید و من خواستم نشان دهم که با نقاشی هم می‌توان به هدف رسید و دیده شد. بنابراین هنرمندان این عرصه باید تلاش و پشتکار برای رسیدن به هدف شأن داشته باشند.

رحمانی درباره انگیزه خود برای انتخاب اجرای تابلو پرتره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در برنامه «عصر جدید» نیز گفت: دوست داشتم پرتره سردار سلیمانی را در برنامه «عصر جدید» اجرا کنم و از قبل نیز برنامه‌ریزی دقیقی از نوع فرم پوشش گرفته تا حرکات قلم را طراحی کرده بودم و بسیار خوشحالم که این اجرا به خوبی انجام شد و موردتوجه قرار گرفت.

وی ادامه داد: انتخاب لباسی که به تن داشتم به این دلیل بود که بگویم یک جوان امروزی هستم و آرمان و هدف خودم را دارم و نشان دهم که همسو با هدفم حرکت می‌کنم. البته برخی می‌گفتند که برای اجرای این اثر و سلام نظامی، باید لباس نظامی می‌پوشیدم اما می‌خواستم بگویم جوان امروزی اگر ایده‌ای دارد ارتباطی به لباس و قیافه‌اش ندارد.

این هنرمند جوان درباره ایده‌ای که برای اجرای بعدی خود در «عصر جدید» دارد هم بیان کرد: کاری می‌کنم که شاید ۷۰ درصد خطر جانی برایم داشته باشد! اما این ریسک را می‌پذیرم. انتظاراتی از من برای برنامه بعدی وجود دارد که باید شاهکار خلق کنم؛ برای من حیثیتی است که بتوانم انتظارات مردم را برآورده کنم. البته می‌دانم که در مراحل بعدی باید قوی‌تر از قبل ظاهر شوم و به همین دلیل برای هر مرحله برنامه خاصی در نظر دارم.

به گزارش مهر، مهران رحمانی متولد تاکستان در استان قزوین و ۲۴ ساله است. تحصیلاتش در مقطع لیسانس معماری است و علیرغم اینکه حامی و استادی نداشته، از کودکی علاقه بسیاری به نقاشی داشته است. رحمانی در حال حاضر یکی از معدود نقاشانی است که نقاشی سرعتی را با تکنیک چسب و ذغال اجرا می‌کند. وی آموزشگاه هنری دارد و از ۱۸ سالگی به هنرجویان، سیاه قلم آموزش داده و تاکنون ۲۰۰ الی ۳۰۰ هنرمند را تربیت کرده است.

ویدئوی اجرای مهران رحمانی در برنامه «عصر جدید» را می‌توانید اینجا تماشا کنید.

کد خبر 4889480

منبع: مهر

کلیدواژه: سردار سلیمانی برنامه عصر جدید نقاشی مهران رحمانی ویروس کرونا تئاتر ایران فیلم تئاتر فیلم بازی در نوروز 99 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نوروز موسیقی ایرانی فیلم سینمایی رادیو سازمان صداوسیما برنامه تلویزیونی برنامه رادیویی تعطیلات نوروزی تعطیلی سینماها عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۴۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مراقب سلامت برای هر کد ملی

طرح پزشک خانواده با پوشش جمعیتی ۵۵ میلیون نفر در کشور یکی از دستاورد‌های بزرگ نظام سلامت و گام اساسی برای دسترسی به تامین عدالت بهداشتی و سلامتی جامعه در دولت سیزدهم است.

به گزارش ایرنا، پزشک خانواده عنوان طرحی است که یک خانواده به طور مستقیم تحت پوشش تیم پزشکی قرار می‌گیرد؛ یعنی این گروه پزشکی علاوه بر اقدامات درمانی مربوط به یک خانواده، اقدامات مربوط به بهداشت جسمی، جنسی و روانی افراد را نیز تحت نظر قرار داده و مشاوره‌هایی در این خصوص به افراد می‌دهند.

پزشکان خانواده با صلاح دید خود می‌توانند افراد را به پزشکان متخصص ارجاع دهند تا در صورتی که نیاز به معاینات بیشتر دارند توسط آن‌ها انجام شود.

این طرح با محوریت نظام ارجاع بیماران، پس از سال‌ها انتظار و طی شدن دوره طولانی اجرای آزمایشی در استان‌های فارس و مازندران، از دی سال گذشته به صورت آزمایشی اجرا و از اردیبهشت امسال به‌طور گسترده در سایر شهر‌ها عملیاتی شد. در این طرح، مردم برای دریافت خدمات سلامت از یک مسیر تعریف شده و تحت نظر یک تیم مشخص اقدام می‌کنند و از حمایت‌های دولتی برخوردار می‌شوند.

تمام خانواده‌هایی که تحت طرح پزشک خانواده قرار می‌گیرند، ارجاع آن‌ها به متخصصان بالینی هدفمندتر می‌شود؛ به گونه‌ای که ارجاع‌های بیهوده به پزشکان کاسته می‌شود که خود کاهش مراجعات حضوری در کلینیک‌ها را به دنبال دارد.

مزیت این طرح آن است که هزینه‌های تشخیصی و میزان بستری‌ها به طور چشمگیری کاهش یافته و دریافت پول توسط پزشکان هم هدفمندتر می‌شود؛ از سوی دیگر بعضی از بیمه‌ها هزینه‌های زیادی از مردم بابت ارائه خدمات درمانی به آن‌ها می‌گرفتند که اجرای این طرح باعث شد این هزینه‌های اضافی نیز کاهش یابد یا حذف شود.

پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده

حسین فرشیدی روز یکشنبه افزود: مراقبان سلامت در اجرای برنامه کشوری پزشکی خانواده از نقش مهمی برخورد هستند. سوابق درخشان نظام شبکه در سلامت جامعه به ویژه در مناطق روستایی موید جایگاه تاثیرگذار مراقبان و بهورزان در اجرای برنامه‌های حوزه سلامت است.

وی با اشاره به شیوه نامه جدید برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع اظهارداشت: پایگاه پزشکی خانواده تجمیعی متشکل از ۴ تا ۶ مراقب سلامت و ۲ تا ۳ پزشک برای پوشش ۶ تا ۹ هزار نفر جمعیت، پایگاه پزشکی خانواده منفرد متشکل از دو مراقب سلامت و یک پزشک برای پوشش ۳ هزار نفر جمعیت و پایگاه سلامت متشکل از ۴ تا ۶ مراقب سلامت در مناطقی که موفق به جذب پزشک نشده‌اند برای پوشش ۶ تا ۹ هزار نفر جمعیت، است.

فرشیدی تصریح کرد: سال گذشته ۲۷ میلیون ایرانی در قالب برنامه پزشکی خانواده تحت پوشش مراقب سلامت قرار گرفتند و امسال پیش بینی می‌شود این رقم به ۵۵ میلیون نفر افزایش یابد.

به گفته معاون وزیر بهداشت، برنامه پزشکی خانواده تعهد دولت است و از دستاورد‌های بزرگ نظام سلامت بوده که با ارائه بسته‌های خدمتی به ویژه با نیاز‌های مادران باعث ارتقا سلامت و کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان در کشور شده است.

فرشیدی افزود: دولت سیزدهم به دنبال این است که تحت عنوان «عدالت در سلامت» حداقل خدمات را در اختیار افراد جامعه قرار دهد، اگرچه بخش بهداشت و درمان مستقیم با هم ارتباط دارند، اما آنچه ما در زمینه بهداشت کار می‌کنیم به صورت مستقیم بر آینده درمان تاثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه مناطق محروم و حاشیه شهر‌ها در حوزه خدمات سلامت و بهداشت بیشتر باید مورد توجه قرار گیرند، تصریح کرد: مردمی سازی سلامت بیشتر بر حقوق شهروندان و عدالت اجتماعی تاکید دارد و تلاش می‌کند تا از طریق طرح‌های مشارکتی مردم محور، از تسلط یک گروه خاص دارای نفوذ محلی یا محروم ماندن برخی اقشار از خدمات و امکانات، جلوگیری کند.

برنامه پزشک خانواده، یکی از آن برنامه‌های مهم نظام جمهوری اسلامی در دو دهه اخیر ایران است که حداقل ۵ دولت درگیر اجرای آن شدند. مسئولان در همه این دولت‌ها بر اولویت و اهمیت این برنامه تاکید داشتند و مصوبات و ابلاغیه‌های متعددی برای تسریع در روند اجرای این برنامه داشتند.

این برنامه برای اولین بار در قانون برنامه توسعه چهارم (۱۳۸۸- ۱۳۸۴) مطرح شد و اکنون در ۹۵ شهر در حال اجراست و در این برنامه تیم‌های سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی مشارکت دارند.

دیگر خبرها

  • رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد معارفه شد
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • طرح جهادی به صرف لبخند در گرگان برگزار شد
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • لبخند یک پرسپولیسی به ناکامی ستاره تراکتور
  • اشک‌ها و لبخند‌ها در کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور