Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد هنرهای اسلامی ـ ایرانی استاد فرشچیان، به مناسبت نخستین سالگرد عروج آسمانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از آثار هنری سرو بلند انقلاب اسلامی، پیرامون شخصیت و شهادت سپهبد سلیمانی در رشته های نگارگری، نقاشی و خوشنویسی رونمایی کرد.

آثار ارائه شده در این نمایشگاه حاصل کارگاه دو روزه خلق آثار هنری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنرهای اسلامی ـ ایرانی استاد فرشچیان است که با محوریت زندگی و شخصیت سردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه مورد استقبال هنرمندان و علاقه مندان قرار گرفته است.

با استقبال بسیار خوبی از سوی هنرمندان و علاقه مندان روبرو شده است.

فهرست آثار رونمایی شده به همراه مشخصات خالقان اثر به شرح زیر است:
1. اثر نقاشی از یاور بالسینی، نام اثرسوگواران عشق
2. اثر نقاشی از توران نوری، نام اثر بر بال فرشته
3. اثر نقاشی از علی بحرینی، نام اثر دروازه انتقام
4. اثر نقاشی از مهدی پرستاری شهری، نام اثر معراج
5. اثر نقاشی از ساناز غلامی، نام اثر علمدار
6. اثر نگارگری از صفورا قاسمی، نام اثر مرد همیشه پیروز
7. اثر نقاشی از مریم هاشمی، نام اثر میدان خون
8. اثر نقاشی از بهرام انصاری، نام اثرسرو طلایی
9. اثر نقاشی از احمد شولی، نام اثر ایستادگی
10. اثر نقاشی از بشیر نظری، نام اثر داخ
11. اثر نقاشی از مهناز عبدالملکی، نام اثر معراج
12. اثر نقاشی از بهرام انصاری، نام اثر سرو زرد
13. اثر نقاشی از نوید سیم بر، نام اثر عطر تسنیم
14. اثر خوشنویسی از احمد عبدالرضایی، نام اثر ثُمَّ استَقامُوا
15. اثر خوشنویسی از علی اشرف صندوق آبادی، نام اثر لا خَوفٌ عَلَیهِم
16. اثر خوشنویسی از محسن شیرخانی، نام اثر شیرازه شیران
17. اثر خوشنویسی از رضا سپهری، نام اثر شهیدان
18. اثر خوشنویسی از رضاییان، نام اثر با ولایت
19. اثر نقاشی از ابوطالب قادری، نام اثر فانوس هدایت
20. اثر نقاشی از علی غیبی، نام اثر راه ناتمام
21. اثر نقاشی از امیر حسین قلیچ خانی، نام اثر علمدار
22. اثر نقاشی از دلارام کرمانی، نام اثر مدافع حرم
23. اثر نقاشی از حسن قلی پور، نام اثر سردار آسمانی
24. اثر نقاشی ازکریم زارعی، نام اثر سرباز اسلام
25. اثر نقاشی از محمد علی نادری، نام اثر قربانی مهر
26. اثر نقاشی از مصطفی شعرباف، نام اثر سردار دلها
27. اثر نقاشی از طهمورث آشناگر، نام اثر سردار سلیمانی
28. اثر خوشنویسی از وحید احمدزاده، نام اثر شهیدان خدایی
29. اثر نقاشی از توران نوری، نام اثر بر بال فرشته

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1086493 برچسب‌ها سالگرد شهادت حاج قاسم شهید قاسم سلیمانی دانشگاه استاد فرشچیان بزرگداشت شهید سلیمانی و مکتب مقاومت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سالگرد شهادت حاج قاسم شهید قاسم سلیمانی دانشگاه استاد فرشچیان بزرگداشت شهید سلیمانی و مکتب مقاومت اثر خوشنویسی قاسم سلیمانی اثر نقاشی حاج قاسم نام اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۳۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم

 ابوالفضل جلالوندی، مدیر نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی قم در گفت وگو با خبرنگاران تصریح کرد: زبان و ادبیات فارسی از آسیای میانه تا افغانستان و ایران و شبه قاره هند تا  ترکیه به عنوان هویت انسانی، بسترساز تمدنی دیرینه و همدلی و همزبانی صدها میلیون انسان در این پهنه خاکی از زمین شده است. 

وی افزود: در میان ساحت‌های همدلی و هم‌زبانی ملت‌های ایران و افغانستان، ساحت فرهنگ و هنر یکی از مهم‌ترین و در عین حال مغفول مانده‌ترین عرصه تمدن مشترک فارسی است.

مدیر نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی اضافه کرد: در این عرصه، خوشنویسی، اوج هنر اسلامی ایرانی به شمار می‌آید و در افغانستان نیز تاریخی به قدمت زبان فارسی دارد که بزرگانی همچون میرعلی هروی،میرزا جعفرخان بایسنقر و سلطان علی مشهدی از جمله طلایه داران این عرصه در آن خطه اند.

وی خاطرنشان کرد: آن چه رنج سالهای مهاجرت را آسان می کند، پرورش هزاران انسان فرهیخته در عرصه های علم و هنر و صنعت است که امروز مصدر خدمت و رشد و تعالی جامعه هستند.

جلالوندی گفت: این نمایشگاه ادای دینی است به همه فعالان عرصه هنر خوشنویسی از افغانستان و ایران‌. معلمان و اساتیدی که آموزش دادند و معرفت آموزانی که آموختند.

وی بیان داشت: در این نمایشگاه گرانسنگ ۴۱ اثر خوشنویسی از جواد ابراهیمیان و محمد داستان، اساتید ایرانی و محمدزمان حیدری استاد افغانستانی و محمود حیدری، ابوالفضل غلامی، مهدی محمدی، صادق احمدی، ریحانه محمدی و محمد علی خاوری هنرمندان این هنر برپاست.


رئیس اداره هنرهای تجسمی دفتر تبلیغات اسلامی عنوان داشت: نمایشگاه به همت جمعی از اهالی فرهنگ و هنر افغانستانی استان قم دایر گردیده است و از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استان قم و معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی که یاریگر پیشنهاد کنندگان، حامیان و مجریان این برنامه گرانسنگ شدند، صمیمانه تشکر می کنم.

در آیین افتتاح این نمایشگاه نیز که با حضور هنرمندان ایرانی و افغانستانی برگزار شد، محمدرضا قربان زاده "رئیس اداره تعاملات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی" طی سخنانی با اشاره به اشتراکات فرهنگی دو ملت تصریح کرد: می بایست همه ما از زبان هنر برای تقویت تعاملات و اشتراکات بین ملت ها استفاده کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت هنر در ترویج و گسترش معارف والای اسلامی و تمدنی به فعالیت های این معاونت در همین جهت اشاره کرد و افزود: سال گذشته نمایشگاه عکس غزه را داشتیم و پیش از این نمایشگاه، نگارستان اشراق میزبان ورکشاپ فلسطین بود که برپایی این نمایشگاه پس از آن را باید به فال نیک گرفت.

رئیس اداره تعاملات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی اظهارداشت: همه ملت های مسلمان باید با همدلی در کنار ملت مظلوم فلسطین بایستند و در این صورت فلسطین به پیروزی کامل خواهد رسید. 

وی با اشاره به نقش علمای شیعه دو ملت ایران و افغانستان در ایجاد همدلی و وحدت میان دو ملت، گفت: در صدر همه، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پرچمدار وحدت و همدلی هستند که نقش مهم و بسزایی را در همدلی دو ملت داشته و دارند.

در ادامه، زارعی مدیر کل اتباع استان قم با اشاره به توجه این اداره کل به برنامه های فرهنگی برای اتباع گفت: زارعی با اشاره به برگزاری جشنواره هنرهای نمایشی کرامت مهاجرین در سال ۱۴۰۲ گفت: برنامه ریزی برگزاری جشنواره های فیلم کوتاه و داستان نویسی کودکان و نوجوانان ویژه مهاجرین استان قم در سال ۱۴۰۳ صورت گرفته است.

وی با اشاره همدلی بین اقوام و ملت های اسلامی مقیم در جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد زبان هنر خصوصا خوشنویسی منشأ ظهور و بروز اشتراکات فرهنگی ملل است.

زارعی با اشاره به وجود ظرفیت های ارزشمند هنری بین مهاجرین گفت: اداره کل امور اتباع استان حامی هنرمندان و نخبگان فرهنگی مهاجر در سطح استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • دیدار با خانواده شهیدی که به دست اسرائیل به شهادت رسید/ عکس
  • مراسم بزرگداشت سردارشهیدجواددوربین درانزلی برگزار می شود