Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، صبح امروز علیرضا نادعلی نایب رییس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران و سید محمد موسوی شهردار منطقه ۱۱ از تابلوی نقاشی ۱۰۰ متری روایتگری انقلاب اسلامی و زندگی حاج قاسم سلیمانی بازدید کردند.

به گزارش ایسنا - به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، علیرضا نادعلی نایب رییس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از این آثار نقاشی که توسط حبیب اله صادقی از هنرمندان خانه هنر منطقه ۱۱ صورت گرفته است، با بیان این که جای این تصاویر روی دیوارهای شهر خالی است؛ این نوع کارهای هنری که هنر سنتی نقالی و پرده خوانی را در خود دارد؛ تبیین سویه های مختلف نگاه اندیشمندانه انقلاب اسلامی دانست که در ذهن ها می نشیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین سید محمد موسوی با بیان اهمیت هویت بخشی این نوع آثار و حمایت شهرداری از برنامه های مردمی بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: این تابلوی نقاشی با عنوان "در رثای سیمرغ" از سوی استاد حبیب اله صادقی از هنرمندان خانه هنر منطقه ۱۱ به مساحت ۱۰۰متر  مربع خلق شده است که به مناسبت بزرگداشت دومین سالگرد شهادت این شهید مقاومت و ایثار رونمایی خواهد شد.
شهردار منطقه ۱۱ افزود: در راستای تشکیل ستاد بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرداری تهران، بلندترین نقاشی روایتگری زندگی این شهید معزز توسط استاد حبیب اله صادقی از هنرمندان مطرح کشور در منطقه ۱۱خلق شده است. به همین منظور مدیریت شهری ضمن حمایت از هنر اجتماعی با موضوعات انقلاب اسلامی، در نظر دارد با همکاری سازمان زیبا سازی تمهیدات لازم را برای اکران عمومی در مسیر برنامه های بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و بازدید شهروندان انجام دهد.
همچنین حبیب اله صادقی رئیس گروه تخصصی هنرهای تجسمی فرهنگستان هنر در باره خلق این اثر هنری گفت: این نقاشی که با عنوان " در رثای سیمرغ" به روایتگری داستان زندگی شهید گرانقدر حاج قاسم سلیمانی می پردازد؛ در چهار پرده ۲.۵ متر در ۲ متر، مجموعاً ۱۰۰ مترمربع را شامل می‌شود و  به مدت یک سال روی آن کار شده است.

او افزود: در این اثر به دنبال روایت تاریخ انقلاب و نمادها و نشان هایی که در مقابله با استعمار و استکبار وجود دارد؛ بودیم و به همین منظور یک کار پژوهشی جدی روی آن انجام شد که نمونه ای از هنر اجتماعی است و در پی آن هستیم که به عنوان یک اطلس فرهنگی ارائه شود.
بر اساس این گزارش در نقاشی روایتگری زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی، مفاهیم و مضامین مختلف برآمده از زندگی و رشادت‌ها و شهادت این بزرگمرد عرصه ایثار و مقاومت روایت شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سردار سلیمانی شهرداري تهران دومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی بزرگداشت دومین سالگرد شهادت منطقه ۱۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۵۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تشییع پیکر مطهر شهید «مرتضی غلامی» در گناوه برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت آئین باشکوه تشییع پیکر مطهر شهید «مرتضی غلامی» (دشتی نظری) از شهدای دفاع مقدس، با حضور خانواده شهید والامقام، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، نیروهای نظامی و انتظامی، بسیجیان، جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم، عصر شنبه در گناوه برگزار شد.

تشییع این شهید دوران دفاع مقدس از مصلی جمعه گناوه و پس از برگزاری مراسم ویژه تجدید میثاق با شهید آغاز شد و سپس پیکر مطهر شهید با حضور گسترده مردم قدرشناس و مؤمن و متدین همراه با عزاداری و سینه زنی تا گلزار شهدا بدرقه شد.

در گلزار شهدا مراسم ویژه برگزار و شهید والامقام در جوار همرزمان شهیدش به خاک سپرده شد.

شهید والامقام «مرتضی غلامی» (دشتی نظری) متولد ۱۳۴۳ که در زمان شهادت ۲۰ سال سن داشت در گناوه جز شهدای جاویدالاثر تا قبل از احراز هویت به شمار می‌آمد.

شهید غلامی در سال ۱۳۶۲ جمعی تیپ ۵۵ هوابرد شیراز به منطقه عملیاتی جنوب اعزام شده بود که در ۲۶ اسفند ۱۳۶۳ در عملیات بدر در منطقه شرق دجله جاده العماره - بصره به شهادت رسید.

پیکر مطهر این شهید در جریان تفحص سال ۸۸ در منطقه عملیاتی پیدا و در نجف آباد اصفهان به عنوان شهید جاویدالاثر در میان شهدای گمنام به خاک سپاری شد و پس از گذشت ۳۷ سال انتظار، هویت این شهید گرانقدر از طریق آزمایش DNA در سال ۱۴۰۰ شناسایی شد.

شهید غلامی (دشتی نظری) متولد روستای «خواجه گیر» شهرستان دیلم است.

کد خبر 6096707

دیگر خبرها

  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • روایت دختران حاج قاسم از اصفهان تا خانه پدری
  • پرفروش‌های داستانی حوزه مقاومت در نمایشگاه
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان+ فیلم
  • ببینید | ویدیوی جالب آقای خواننده در کنار یک زن؛ رونمایی از عشق زندگی‌اش!
  • مراسم تشییع پیکر مطهر شهید «مرتضی غلامی» در گناوه برگزار شد
  • ایران زمین فرزندان خود را به آغوش گرفت
  • بشرویه، میزبان شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس